Lépj be egy új világba!

Szivárványkapu

Kövess minket facebookon is!

06209664548
kristalyter@freemail.hu

 

A REIKI


A Reiki egy összetett japán szó, jelentése:

Rei
 - egyetemes

Ki - életerõ energia 

EGYETEMES ÉLETERÕ ENERGIAA Reiki õsi tibeti gyógymód. Lényege, hogy a Világegyetem gyógyító energiáit magunkon keresztül átengedve közvetítjük a kezünkkel egy másik élõlénynek vagy saját magunknak, közvetlenül vagy a távolba.

Valamennyien ezzel az Egyetemes Életerõvel születünk, mivel ez maga az Élet energiája. 

A behangolás a személyes energiaáramlásunk megnyitását és finom ráhangolását jelenti a kozmikus energiára egy õsi tibeti jelrendszeren keresztül.

Ezzel egy tudatalatti értelmi, érzelmi, fizikai és szellemi tisztulás indul meg. Nyitottabbá válunk a saját magasabbrendû énünk felé. Fokozódik a természetes tehetség és kreativitás. A változás erõfeszítés nélküli folyamattá válik, ahogy a tudatalatti korlátok, blokkok kezdenek felszabadulni.

Dr. Mikao Usui japán teológia professzor a XIX. sz. végén életét tette arra, hogy megtalálja, miként gyógyította meg Jézus a betegeket. Rendszerét ma Reiki Usui Shiki Ryoho, azaz Univerzális Kozmikus Életenergia Usui-féle Természetes Módszereként ismerjük. 

A Reiki egy természetgyógyászati módszer, egy transzcendentális iskola, ezoterikus behangolás, amely csak a XX. században vált elérhetõvé az átlagemberek számára. Egyetemes küldetése az emberiség szellemi szintjének emelése, fejlõdésének elõsegítése. 

A Reiki energia világnézetre való tekintet nélkül mûködik hívõknél és ateistáknál egyaránt, nem ellentétes egyetlen vallás vagy felekezet tanításaival sem, hiszen ez a szeretet energiája.
 

 

 

A Reiki életenergiát visz be a szervezetbe, feltölt, vitalitást ad ugyanakkor megnyugtat
aktivizálja és segíti a méregtelenítést, a felgyülemlett salakanyagok kiürülését,
beindítja a szervezet természetes öngyógyító mechanizmusát,
átfogóan regenerálja az egyes energiapályákat, harmonizálja azok működését