Szivárványkapu06 20 253 90 44
06 20 966 45 48
szivarvanykapu@gmail.hu

 ÉLŐ Vércsepp   VIZSGÁLATA

 
Egyetlen csepp vér vizsgálatával megállapítható:
· az anyagcsere állapota,
· az emésztés és a felszívódás hatékonysága, zavara
· a szervezet ásványi anyag-, vitaminhiánya
· az érelmeszesedés, a trombózis kialakulásának korai jelei
· egyes szervek (például a máj, a vese, a szív stb.) meggyengülése
· az oxigénellátás aktuális állapota
· a kórokozó mikroorganizmusok (baktériumok, paraziták, gombák) jelenléte
· a vérben történő salakanyag-felhalmozódás, nehézfém terhelés
·koleszterin szint
· külső és belső mérgezőanyagok jelenléte
· a sav-bázis háztartás eltolódása
A megfelelő tudással rendelkező orvos vagy természetgyógyász ezekből a jelekből olvasva felhívhatja a figyelmet korai stádiumú, esetleg még tünetmentes betegségekre, a szükséges táplálkozási, életmódbeli változtatásokra. Ezzel megelőzhetjük a komolyabb probléma kialakulását és visszaállíthatjuk szervezetünk egészséges egyensúlyát.
 
A teljes vizsgálat kb 20 percet vesz igénybe, a vizsgálat után részletesen ismerteti a vizsgáló a vérben látottakat, javaslatot tesz a kezelésekre, életmódbeli változtatásokra, ha az eredmény további orvosi vizsgálatot követel, javaslatot tesz különböző vizsgálatok elvégzésére.
 
Az ismételt élő vércsepp vizsgálat segítségével nyomon követhetjük és ellenőrizhetjük egészségi állapotunk alakulását, az ajánlott életmód változtatás(diéta , testmozgás ,táplálék kiegészítők stb.) hatékonyságát .
Mikor érdemes elvégeztetni a vizsgálatot?
A betegség megelőzésének nagyon hatékony eszköze lehet a vércseppanalízis, ajánlott lenne a rendszeres évi állapotfelmérés részeként elvégeztetni. Hasznos lehet még, ha valaki emésztési problémákat, fáradékonyságot, gyakori fejfájást, bőrpanaszokat, mozgásszervi gondokat tapasztal. Ilyenkor ugyanis megerősítheti a betegség gyanúját vagy segíthet abban, hogy milyen típusú laboratóriumi vizsgálatokat célszerű elvégeztetni.A vércseppanalízis nem helyettesíti a laboratóriumi vizsgálatot és az orvosi ellenőrzést és vizsgálatot!