Szivárványkapu06 20 253 90 44
06 20 966 45 48
szivarvanykapu@gmail.hu

M.C.C. – Mobil Cell Com 2.5,

Az emberi szervezet saját jeleit terápiásan felhasználó biorezonanciás készülék rendkívül sokoldalúan használható a természetgyógyászi munkában, rendelőkben, vagy akár a fizikai közérzetjavító (wellness) tevékenységekhez.

A biorezonancia vizsgálat során beavatkozás nélkül mérjük fel az emberi test állapotát. A vizsgálat során a legkíméletesebb módon kapunk információt az emberi szervezetben végbemenő folyamatokról. A biorezonanciás készülék annyira érzékeny műszer, hogy lehetővé teszi olyan betegségek kimutatását is, melyek még nem okoznak tüneteket.

Lökéshullám terápia

Lökéshullám terápia 

GYORSABB GYÓGYULÁS

Megfelelő mennyiségű kollagén termelése szükséges a károsult harántcsíkolt és szalagszerű szerkezetek javítási folyamatainak. A lökéshullám-terápia serkenti a kollagén termelését a mélyebb szövetekben.A lökéshullám egy akusztikus hullám, ami magas energiát juttat a fájdalmas pontokhoz és a sérült szövetekhez. Ez az energia elősegíti a gyógyulást, valamint az inak és lágy szövetek regenerációs folyamatait.

 
 

QUANTUM REZONANCIÁS VIZSGÁLAT ÉS KEZELÉS

Tudjon meg többet egészségi állapotáról a biorezonancia segítségével!
A forradalmian új állapotfelmérő módszer – ötvözi a kvantumfizika, a bioinformatika és az orvostudomány elméleti alapjait – gyors, azonnali, beavatkozás nélküli, fájdalommentes és megbízható képet alkot egészségi állapotáról.
A szervezet elektromágneses aktivitásának, hullám természetű jelkibocsátásának újszerű mérése lehetővé teszi a biofizikai egyensúlyvesztés összefüggéseinek elemzését. Az elektromágneses jelekkel történő felmérés megmutatja az emberi szervezetben a fő szervrendszerek energetikai állapotát, vitalitását, következtetni lehet a tünetként még nem jelentkező, de rizikófaktorként már kimutatható folyamatokra. A kvantum testelemző készülékkel végzett állapotfelmérés minden esetben orvos-természetgyógyászati konzultációval egybekötött. Megtudhatja, hogy milyen hiányállapotok, elváltozások jellemzik, káros hatások érik a szervezetét, ezek helyreállításában segíthetnek tapasztalt orvosaink, természetgyógyászaink által javasolt kezelések.

Ellenjavallatok:

– Szívritmus-szabályozó (pacemaker)
– Nagyobb fém implantátumok
– Epilepszia
– Akut fertőző, lázas állapot
 

 

Teljeskörű állapotfelmérés Dr Voll-féle

 

Az állapotfelmérés során képet kapunk az immunrendszer, az idegrendszer, az endokrín (hormon) rendszer, keringési rendszer, továbbá a belső szerveink pl. szív, máj, epehólyag, vese, húgyhólyag, lép, hasnyálmirigy, gyomor, vékonybél, vastagbél, bőr, kötőszövet, tüdő, légzőszervek, továbbá az izületek állapotáról.

 

CANDIDA VIZSGÁLAT

 

 

A Candida tünetei
Ha a következő tüneteket észleled magadon, szükséged lehet a diétára.
Gyakran érzed rosszul magad, mintha valami nem lenne rendben az emésztéseddel.
-Fáradékony és levert vagy.
-Szívpanaszaid vannak.
-Erőteljesen hullik a hajad.
-Bőrkiütések jelennek meg rajtad.
-Szorulásod vagy krónikus hasmenésed van.
-Gyakran fázol fel, nagyon sokszor van hólyaghurutod.
-Kedélyállapotod gyakran hullámzik, libidód lecsökkent.
-Koncentrációs képességed már nem a régi.
Mi is az a candida?
A Candida albicans nevű sarjadzógomba hozzátartozik az ember szerveztében lévő természetes és egészséges baktériumflórához. Legnagyobb számban a bélflórában található, és az emésztés segítésében van szerepe. A gomba túlszaporodása azonban komoly egészségügyi következményekkel jár; sokan küzdenek Candida okozta megbetegedésekkel. Normális szintre való visszaszorításának egyik módja a diéta. Ha a gombák nem kapják meg a szükséges tápanyagokat, számuk csökkenni fog.
 
A Candida elszaporodását általában mi magunk idézzük elő. A normális bélflóra egyensúlya leggyakrabban az alábbi okok miatt borul fel: túlzott édesség- és állatifehérje-fogyasztás; természetellenes táplálékok (állományjavítók, színezők, egyéb adalékanyagok), ezzel szemben kevés zöldség, gyümölcs és gabonaféle fogyasztása. A normális bélflóra egyik legnagyobb ellensége az antibiotikum, ami nem csak a káros baktériumokat, de a hasznosakat is elpusztítja.